מגדלור ניוז צרכנות | 22.9.2024 | 20:57
שלושה פודטראקים חדשים נחתו בפרדס חנה-כרכור ומביאים את טעמי הגליל לאזור השרון. היזמים מאחורי המיזם החדש הם עומרי מרק, שפונה עם משפחתו מהצפון, ואבי קאיש, תושב אביאל שליד גבעת עדה. מיקום המתחם בהמשך הידיעה.
הפודטראקים החדשים כוללים את “ביס” – סנדוויץ’ בר המציע מבחר כריכים ייחודיים, כמו כריך דג על הדן (55 ₪) וכריך אסאדו מפורק (55 ₪); “קולאז'” – בר יין וטאפאס גלילי, המגיש מאכלים כמו מאפה גבינות גאורגי (35 ₪), יינות מיקב פלטר מהגולן ובירה מקיבוץ מנרה; ו“הכפית” – עגלת קינוחים המתמחה בגלידות ביתיות, כולל אופציות טבעוניות. הקינוח “הגליל העליון” (45 ₪) הוא אחת ההמלצות החמות.
המתחם מציע מענה גם לטבעונים, צמחונים ורגישים לגלוטן. בימי שישי תתקיים במקום מכירה של מאכלים מבשלניות הצפון.
המתחם החדש מציע חוויה קולינרית ייחודית המשלבת את טעמי הגליל עם האווירה המקומית של פרדס חנה-כרכור.
איזה מתחם??????