חדרה היא לא העיר הראשונה שעולה לנו לראש כשאנחנו חושבים על טיול קולינרי. במסגרת התוכנית “יום בעיר”, שגב משה שכנע אותנו שהיא לגמרי שווה קפיצה על בטן ריקה.
שגב הגיע אל העיר ועצר מיד במסעדת “בריסקט”, מעשנת בשר אמיתית כמו בטקסס שבארה”ב. מטקסס שגב המשיך לתימן, אל “אופרה”, מסעדה ובית מאפה תימני לארוחה תימנית אמיתית.
משם הוא ממשיך לאיטליה הממוקמת במסעדת “פסטה לוקו”. הוא רואה איך מכינים בצק פיצה אמיתי בטאבון. חייבים קינוח נכון? אז הוא מסיים אצל “רפי כאנפי” עם כנאפה, שם מכינים כנאפה על הגריל מול עיניי הלקוח ומנסה להוציא ממנו את המתכון (ספוילר – הוא לא הצליח).
״יום בעיר״ עם שגב משה – הפרק המלא >>