מגדלור ניוז

איך נראתה אור עקיבא בעבר, מי האנשים שהשפיעו עליה, אילו הופעות התקיימו בגן בוב ראסל – ומה בעצם קרה כאן מאז שנוסדה העיר שהלכה והתפתחה עם השנים?

לאורך השנים הצטברו קטעי וידאו נוסטלגיים מאור עקיבא. קטעים המציגים ולו במעט את ההווי המקומי, את מה שהיה כאן פעם, את הדברים שלא יחזרו ואת המראות שתושבים צעירים טרם מכירים והמבוגרים שבינינו מתרפקים עליהם.

בפרויקט מיוחד של מגדלור ניוז נחזור אל הקטעים שמזכירים לכולם למה הם אוהבים את אור עקיבא. 70 בסרטונים – פרויקט מיוחד.

>>> אם יש ברשותכם סרטון וידאו נוסטלגי מעברה של אור עקיבא – מוזמנים ליצור קשר, לספר ולשלוח לנו למייל – [email protected] או לוואטסאפ במספר 055-7122856 ואנו נפרסם בצירוף קרדיט ראוי.  
1986: הופה היי באור עקיבא

שלישיית הופה היי היו פעם כוכבי הילדים והנוער. השלישייה תפקדה כלהקה והפיקה תוכנית טלוויזיה ישראלית מצליחה לילדים ולכל המשפחה אשר הופיעה וצולמה ברחבי ישראל במהלך שנות השמונים ושנות התשעים.

הסדרה הופקה לטלוויזיה מיוני 1986 עד נובמבר 1995 והכילה 63 פרקים והיא שודרה בערוץ הראשון במסגרת מחלקת התוכניות לילדים ונוער. בעקבות הצלחת סדרת הטלוויזיה בקרב ילדי ישראל, במהלך שנות פעילותה הופיעה הלהקה ברחבי ישראל בשמונה מופעים מצליחים והוציאה שבעה אלבומים. מוצרים נלווים נוספים של הופה היי אשר נמכרו לאורך השנים כוללים ספרים, קלטות וידאו וחטיף שוקולד.

ההרכב השני של "הופה היי" בפסטיגל 1995

השלישייה אז הורכבה מיגאל בשן ז”ל, עוזי חיטמן ז”ל ויונתן מילר. בשנת 1989 עזבו חיטמן ומילר את ההרכב ובמקומם הצטרפו אהרון פררה ואבי דור (בתמונה).

פרק שלם של התכנית צולם בשנת 1986 בגן בוב ראסל באור עקיבא – מוקד האירועים היישוביים אז, גן בו התקיימו גם חגיגות המימונה, פסטיבלים ואירועים יישוביים. עוד התארחו באותו פרק ציפי שביט, דובי גל ועוד.

במסגרת הפרק, התארחה גם להקת “קפה עם חלב”, בה היו חברים בין היתר הזמר והיוצר איציק עובדיה, תושב העיר (אז היה נער), הזמר והנגן נדב קקון (תושב חדרה היום), הנגן שמוליק סימקה ועוד.

  צפו בפרק המלא (מתוך עמוד היוטיוב של eyallz) >>   

>>> אם יש ברשותכם סרטון וידאו נוסטלגי מעברה של אור עקיבא – מוזמנים ליצור קשר, לספר ולשלוח לנו למייל – [email protected] או לוואטסאפ במספר 055-7122856 ואנו נפרסם בצירוף קרדיט ראוי.  
דילוג לתוכן