תושבי אור עקיבא ובנימינה-גבעת עדה מגלים לאחרונה טעם חדש ומרענן לארוחת הערב – הפצ’אפורי. מדובר בשדרוג מודרני ויצירתי של החצ’אפורי הגאורגי המסורתי, שהומצא על ידי הזוג ערן וסמדר, בעלי מסעדה לשעבר בשוק הכרמל בתל אביב.
הפצ’אפורי משלב בצק איטלקי דק ופריך עם מילוי עשיר של גבינות בסגנון גאורגי, ויוצר חוויה קולינרית ייחודית. “לא משנה במה נתקלתם עד היום, אנחנו מבטיחים לכם שדבר כמו פצ’אפורי לא טעמתם!”, מבטיחים ערן וסמדר.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
מה שהחל כמנה פופולרית במסעדה, הפך במהלך תקופת הקורונה לפתרון אוכל מהיר וטעים לבית. הזוג פיתח שיטה לשמר את הטעם והאיכות של הפצ’אפורי גם לאחר הקפאה, מה שמאפשר לתושבי האזור ליהנות מארוחת שף איכותית תוך דקות ספורות.
“עם הקורונה, מלבד הטעם והמקוריות של הפצ’אפורי גילינו יתרון חדש”, מספר ערן. “מעכשיו אפשר לסגור פינה לכל ארוחה בקלות. פשוט שולפים פצ’אפורי מהמקפיא, מכניסים ל-7 דקות בתנור ומגישים לשולחן.”
הפצ’אפורי מציע אלטרנטיבה בריאה יותר למאכלים מהירים אחרים, ללא חמאה, מרגרינה, או חומרים משמרים. בנוסף, החברה מציעה מגוון רחב של מוצרים נוספים כמו פיצות שף בסגנון רומאי ומיני מאפים מגבינות וכוסמין.
מספיק אם כל החרטות הקולינריות.