“הפיצה הכי טובה שיש!! הבצק מדהים, הרוטב בדיוק במידה, והתוספות אין מילים להסביר”, נכתב באחת ההמלצות של “טיטו פיצה” בחדרה, מסעדה איטלקית שמתמחה בעיקר במאפים, פיצות ופסטות, והפכה למשהו שונה בנוף הפיצריות שמוכרות בעיקר פיצות עם רוטב עגבניות, מוצרלה ותוספות.
אחת הפיצות שמככבות כאן – Pizza alla zucca – כוללת קרם דלעת, מוצרלה, בזיליקום, אורגולה, פקאן מסוכר, פטה כבשים ודבש טהור. עוד שילוב מעניין הוא חמוץ, מתוק ומלוח – פיצת הסלקים שכוללת קרם סלקים מתקתק, שמנת חמוצה, מוצרלה טרייה, קונפי שום, בזיליקום טרי וחומץ בלסמי לאיזון הטעם.
אגב, הבצק במקום עובר תהליך של התססה והתפחה מבוקרים בטמפרטורות שונות, ממש נאפוליטני אמיתי, כמו באיטליה. ו”טיטו פיצה” אכן מנסים להיות הכי קרובים לאיטליה, במרקמים, בצבעים, בהתפחה, בריחות ובטעמים.