מגדלור ניוז

תושבי מרכז חדרה – יש חדשות בשריות בשבילכם: יגאל קבב, הקבב המוכר והאהוב מגבעת אולגה, פתח סניף שני בעיר, במתחם ויוה, ברחוב תרנ"א בחדרה.  

ביגאל קבב מוצעים מבחר בשרים על האש, מבחר סלטים, תוספות של חומוס וצ'יפס, פיתות טריות, שתייה קרה וחמה ובירות. 

יגאל קבב נבחר בשלוש השנים האחרונות כאחת המסעדות המומלצות בישראל במדריך שפורסם ב"מאקו" בשיתוף "אוכל טוב". "השיפודייה של יגאל יעקב נמצאת בגבעת אולגה וכל מה שמכינים במקום זה קבב, המוגש עם ירקות שרופים על הצלחת או בפיתה", נכתב במדריך ההמלצות.

"זה לא מונע מהקהל לעמוד בתור ולחכות שיגאל יוריד את הקבב המעולה שלו מגריל הפחמים הענק. תוכלו להוסיף בעצמכם טחינה, פלפל חריף, סלט עגבניות, כוסברה ועמבה שניצבים בקערות על הדלפק. סיכוי טוב שתסיימו את המנה עוד לפני שתגיעו לדלת, ותחזרו ליגאל לבקש שיכין עוד אחת". 

גם הגולשים והטועמים בעיר ומחוצה לה מפרגנים. באחת הביקורות על המסעדה נכתב: "הגענו למקום ממש במקרה (אנחנו לא מהאיזור) כשיום לפני ניסינו שיפודיה אחרת בקרבת מקום שהייתה פחות מוצלחת. הבשר, הסלטים והפיתות טריים מאוד! השיפודים ענקיים ובמחיר שווה לגמרי! אבל מה שהכי קנה אותנו היה השירות האדיב של כל עובדי המקום. מהבעלים ועד למלצריות. ממליצה ב200%". 

 

דילוג לתוכן