אוהבים פלאפל? איך לא. וגם אם לא ממש, החברים שלכם או בני המשפחה שלכם ודאי מחבבים את המאכל הלאומי שלנו, עם הטחינה, הסלטים והפיתה – שסוגרת פינה לכל רעב מציק. 

בחודש האחרון נפתח סניף חדש של “פלאפל בריבוע”, רשת הפלאפליות הארצית האהובה, בפארק התעשייה קיסריה. במקום מוצעים לצד הפלאפל גם שקשוקה, צ’יפס, סלט ישראלי קצוץ ואפילו רימונדה טבעית.

הסניף נפתח כפודטראק במתחם הפודטראק, ברחוב האשל 33 אך שעות הפתיחה שלו מצומצמות בשלב זה, בימים א’-ה’ בין השעות 10:00 – 15:00.

צילומים: פארק העסקים קיסריה

גיא יקר, המנכ”ל והמייסד של הרשת מציין כי “הסיפור של פלאפל בריבוע החל בשנת 1995, במהלך חופשת השחרור שלי מצה”ל. את הקונספט הגה אייל, אחי הבכור, אשר חלם לתת פרשנות מודרנית למנה הלאומית האהובה והמוכרת.

“השם אותו המציא אבי, מגלם הבטחה הצרכנית: זה לא סתם פלאפל, זה “פלאפל בריבוע!” הסניף הראשון של פלאפל בריבוע נחנך לראשונה ברח’ רוטשילד 85 בראשל”צ. מיד עם השחרור מצה״ל, בעזרת אשראי לא גדול מהבנק, מענק שחרור גדול עוד פחות, ומתכון מנצח של סבתי ז”ל כבר ידעתי מה אני רוצה ליצור: מוצר איכותי, עיצוב עדכני, מטבח שקוף, מכירה במסעדה ממוזגת, ובעצם – הענקת חווית קנייה נעימה ומתקדמת שטרם נראתה בענף.

“הלקוחות החלו אט-אט להצביע ברגליים, והיום כבר ברור לכולם: ב”פלאפל בריבוע” יש לכם ביטחון בקנייה, ביטחון באיכות, בטריות, בניקיון וכמובן שבטעם. אצלנו עושים שימוש בשמן האיכותי ביותר, הפלאפל מטוגן אל מול עיני הלקוחות שלנו ברגע ההזמנה ומוגש באריזות ייחודיות פרי הפיתוח שלנו. מוצרינו מיוצרים מדי יום מחומרי הגלם האיכותיים בנמצא, ללא חומרים משמרים או כימיקלים ונשלחים כל בוקר ממרכז הייצור החדיש והמשוכלל שלנו אל כלל סניפי הרשת, כך שאתם, לקוחותינו היקרים, יכולים להיות בטוחים כי בחרתם נכון ובעיקר – טעים”.

עקוב
Notify of
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments
דילוג לתוכן