לפני יומיים, ביום שלישי השבוע (25.6), הוציא משרד הבריאות צו סגירה מנהלי למסעדת פרנג’ליקו שב’מול זכרון’ בזכרון יעקב. בעל המסעדה באמצעות אשת הרשת, הוציאו תגובה להתרחשויות.

כזכור, לדברי הצו של רופאת הנפה במשרד, התגלו ליקויים מהותיים בעסק וישנו חשש לבריאות הציבור בעקבותיהם.

על פי משרד הבריאות צוין כי מערך הטיפול בדגים במסעדה לקוי מאוד, דג בס שנמצא במקום לא היה בתוקף, חסרה הפרדה בין שטיפה וחיטוי ירקות לבין עיבוד והכנת הירקות, אין חומר ניקוי לשטיפת ירקות, רוטב פסטו אוכסן בניגוד להוראות יצרן, במטבח ובמחסן המזון במבנה ממול נצפו מספר תיקנים מפוזרים והעסק פועל ללא אישור משרד הבריאות.

מסעדה. אילוסטרציה. צילום ארכיון, לתמונה אין קשר לידיעה

“המקום נסגר בהסכמה, לצורך התאמתו לדרישת משרד הבריאות, לאור הכוונה להעתיק את מיקומו לקומה העליונה בקניון בהשקעה רחבה”, נמסר השבוע מרשת פרנג’ליקו.

ברשת הוסיפו: “בעת בדיקת משרד הבריאות, הסניף היה סגור לקבלת קהל וממילא לא תוכנן להיפתח לפני העתקתו למקום החדש. כך שבשום שלב לא הייתה סכנה תברואתית אמיתית ללקוחות המסעדה, וכל צו סגירה מנהלתי שהוצא מיותר מעיקרו”.

דילוג לתוכן