הצטרפו לקבוצת המתכונים בוואטסאפ
רכיבים:
7 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד (או 6 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד + 1 כף מדידה PRO MAX שוקולד)
1/3 כוס מים
1 ביצה
1 חלבון ביצה
1 כף מדידה אבקת חלבון
1 כף שוקולד צ׳יפס
2 כפות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה, קצוצים
.
קיפודי שוקולד – צילום דן פרץ יחצ
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
2. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.
3. בעזרת כף מניחים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשאירים בין כל תלולית מרווח היקפי של 3 ס״מ.
4. אופים 10 דקות, עד להזהבה. מצננים בתבנית 10 דקות.
.
.
הצטרפו לקבוצת המתכונים בוואטסאפ
.