מסעדת אולה קאלה בקיסריה יוצאת בימים אלו בסדרת ערבי קונספט חדשה בהם שף המסעדה נתי אבגי, יארח בכל פעם שף מקומי אחר לערב ייחודי שיביא לשילוב קולינארי מרתק לטובת אורחי המסעדה.
הערב הראשון יתקיים ביום רביעי ה- 9.3 ובו שף טל אזולאי, שף צעיר ובועט יתארח ויציג תפריט יצירתי צבעוני ועשיר הכולל מנות ראשונות כגון: טרטר סינטה, סיגר אנטריקוט וצנוברים, סביצ’ה בר ים על הסכין, קבב דג ים ועיקריות כמו סטייק אנטריקוט פרימיום 250 ג’ לצד פירה כמהין וערמונים, צלעות טלה בייבי מקוצבות במרינדת עשבים, חזה אווז מקורמל לצד פאבה וסלט חמצמץ, פסטה פפרדלה ושפונדרה מפורקת, לברק שלם צלוי בטאבון, שיפוד פטריות יער סקורדליה וספנק אורזו ועוד.