מגדלור ניוז

הצטרפו לקבוצת המתכונים בוואטסאפ
רכיבים להכנת הקבב:
חצי ק”ג בשר טלה טחון
1 בצל לבן גדול קצוץ דק
1 כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים – פטרוזיליה,  כוסברה ונענע
3 כפות שמן זית
1 כפית גדושה מלח דק
1 כפית גדושה פלפל שחור
1 כפית בהרט
להכנת רוטב סלסה:
2 כוסות עשבי תיבול קצוצים- פטרוזיליה,  כוסברה,  נענע,  שמיר, בצל ירוק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
חצי כוס זיתים קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
מיץ וגרידת מלימון אחד
3/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח אטלנטי
צילום- דניאל לילה
להכנת השיפודים:
2 צנצנות פלחי ארטישוק רומאי
1 צרור אספרגוס חתוך למקטעים באורך 5ס”מ
אופן ההכנה:  יש לערבב את כל רכיבי הקבב ומעבירים למקרר לחצי שעה – שעה. ובקערה לערבב את כל רכיבי הסלסה, מניחים להשרייה במקרר לשעתיים עד לילה שלם.
בעזרת ידיים רטובות יש ליצור קבבים באורך 5 ס”מ עובי 3ס”מ. משפדים על שיפוד לסירוגין 3 קבבים עם פלחי ארטישוק ואספרגוס. ולהכניס למקרר למשך שעה. מחממים גריל בחום גבוהה, מברישים את הקבבים בשמן זית. צולים על גריל משומן כ- 5 דקות מכל צד, לקבלת מידת עשייה MW. ולהגיש. הגשה: מזלפים מעל הקבב 1-2 כפות גדושות של סלסה.
מתכון:
סבינה ולדמן | צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר| הצטרפו לקבוצת המתכונים בוואטסאפ
עקוב
Notify of
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments
דילוג לתוכן