לרגל יום הפסטה שיתקיים באמצע השבוע הבא (וגם לכבוד סוף השבוע הסתווי שמגיע אלינו), חברת ישרקו חולקת מתכון לפסטה טיאטלה ביצים תרד ועגבניות שרי, עירית וגבינת פקורינו. קלה להכנה.
רכיבים:
פסטת טליאטלה ביצים ותרד של אנייזי 250 גרם
350 גרם עגבניות שרי
100 גרם גבינת פקורינו
עירית לפי הצורך
1 שן שום
35 גרם גבינת פרמזן
שמן זית כתית מעולה לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם
// צילום: יח”צ
הוראות הכנה:
יש לחתוך את עגבניות השרי לחצי ולטגן במחבת עם מעט שמן זית ושן שום.
לבשל את הפסטה במים ובאמצע הבישול של הפסטה, יש לסנן את הפסטה ולהוסיף אותה למחבת.
ממשיכים לבשל את הפסטה, מוסיפים מצקת מים רותחים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את גבינת הפקורינו המגוררת כדי להפוך את הרוטב לקרמי ומקשטים בעירית קצוצה.
בתאבון J