raz_izhak אז חנוכה ממש עוד שניונת, קבלו מתכון לסופגניות מהירות וטעימות ברמות!
המתכון:
3 כוסות קמח רגיל(420 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה( שקית)
2 ביצים גודל לארג׳
2 אשל (400 מ״ל ביחד)
4 כפות סוכר. לערבב הכל יחד.
לשים בשקית זילוף עם צנטר חלק , לחמם את השמן ל 165 מעלות ולזלף לתוכו. לחכות עד שמשחים, להוציא ולפזר סוכר. אפשר להוסיף גם קינמון.
View this post on Instagram
maayan.shtrudel || טוב אלה הסופגניות הכי קלות באחריווווות!!! רק שני מרכיבים ועם טריק פשוט וגאוני של שקית זילוף.
לבצק:
כוס קמח תופח
גביע יוגורט 3% (200 מ״ל)
מערבבים את הקמח והיוגורט בקערה, מעבירים לשקית זילוף ואמצעות מספריים ״גוזרים״ סופגניית לתוך שמן עמוק. כשהן זהובות מוציאים אותן מיד לצלחת, מפזרים אבקת סוכר ומזלפים נוטלה.
View this post on Instagram