איתן מעדני בשר מציג: קבלו כמה טיפים למנגל של מקצוענים!
מומלץ להשתמש במנגל עם רשת מתכווננת, בכדי לשלוט בטמפרטורת הצלייה, מנגל זה נקרא פריז’ה – גריל פחמים ארגנטינאי (ניתן להשיג אצלנו), קנו פחם איכותי ובנו מבנה בצורת פירמידה לא דחוסה.
איך מדליקים פחמים במנגל?
ניתן להשתמש במדליקי פחמים מוצקים למיניהם או בדרך המהירה ע”י מבער פחמים חשמלי (עכשיו במבצע באיתן מעדני בשר). כאשר הפחמים משנים את צבעם לצבע לבן, אפשר להניח את הבשרים.
פרגיות, כנפיים וסטייקים של בקר יעדיפו אש גבוהה, המבורגר, נקניקיות צ’וריסוס, מרגז וקבבים למיניהם יעדיפו אש בינונית בכדי לא להישרף מהר מבחוץ. כבד אווז מומלץ בחום נמוך.
כמות הבשר המומלצת לסועד בוגר – 400 גרם.
אנו ממליצים שתוודאו שהסטייקים הם מזן אנגוס פידלוט הידוע בטעמו המיוחד ועסיסיותו.
השתמשו במלקחיים להפיכת הבשר ואל תחוררו עם מזלג.
טיפ חשוב, ברגע הנחת הבשר, צריך לשמוע את הצליל הממכר : “טססססס” שמאשר שהגריל בטמפרטורת צלייה.