“היכן באזור ניתן לקנות סטייקים ובשר למנגל בזמן שבתות וחגים?”, נשאלה שאלה בפורום פרדס חנאי בפייסבוק השבוע, והגולשים נחלצו לעזרה. בין הממצאים – גזרו ושמרו:
1. קצביית קיבוץ מענית – “טורו” בקיבוץ מענית מוצגת כאופציה האיכותית והטרייה ביותר באזור, עם בשר איכותי במחירים סבירים. החנות פתוחה 24 שעות ביממה.
2. קצבייה בסופר אלונית ובגן שמואל – קצביות אלו מוזכרות על ידי מספר תושבים כאפשרות טובה, בעלות מחירים סבירים יחסית.
3. דבאח בגן שמואל בכניסה לפרדסים – מוצג כאופציה טובה לבשר טרי לצליה.
4. קצבייה במרכז המסחרי באזור התעשייה עמק חפר – לפי דיווחים גם כאן ניתן למצוא בשר טרי איכותי.
5. קצביות באיטליזים בכפר קרע – לפי אחד התושבים, יש כמה איטליזים בכפר שמציעים בשר איכותי למנגל.
כללית, האזורים המרכזיים שצוינו הם אלונית, גן שמואל, קיבוץ מענית ואזור התעשייה חפר. רבים ממליצים במיוחד על טורו בקיבוץ מענית לאיכות גבוהה לצד פתיחה 24/7.
אגב, קצבייה מומלצת היא גם “בשר מהכפר” באזור התעשייה בחדרה (בשר מהכפר – מאיר אסטוריה 2). קצביית בוטיק עם בשרים מיוחדים ואיכותיים, לצד בשרים מוכרים וטובים, הכל ארוז ונקי. בין המוצרים שתמצאו – כל חלקי העוף טרי וקפוא והכל כמובן כבר כשר לפסח, ארוז, מסודר ומוכן.
בבקר – קבב, המבורגר, נקנקיות מיוחדות בייצור עצמי, והקצביה עם אנטריקוטים, דנברים, אונטריבים, בשר טחון, פיקניות, חזה בקר, בריסקטים ועוד.
מי כותב את השטויות האלה?